marți, 27 decembrie 2011

Sarutul Zapezi...Nalini Singh


Din momentul din care Sienna s-a deconecat de PsiNet sia intrat in haita Snow Dancer avut o singura slabiciune Hawke.Alfa si periculos o conduce la nebunie.
Hawke este obisnuit sa fie singur pentru ca a pierdut-o pe cea care urma sa ii fie partenera.Dar Sienna l-a atras pe lupul din el desi isi spune ca este pre tanara pentru controla furia din el.
Cand Sienna schimba regulile si brusc nu mai exista distanta intre cei do doar cea mai intima batalie intre doi oameni care nu am fost meniti sa se intalneasca
Un dusman periculos vrea sa distruga SnowDancer ,incercand sa-i loveasca unde-i doare cel mai tare ,dar secretul cel mai intunecat al lui Sienna salveaza haita care este casa ei si pe alfa care este inima ei.
Hawke este alfa haitei SnowDancer ,este un conducator drept respectat si iubit de catre haita sa de asemenea este un amant rabdator iubitor si jucaus.Ii este foarte greu sa isi recunoasca partenara deoarece el crede ca a pierdut-o dar odata ce o recunoaste devine posesiv protector si foarte atent la necesitatiile ei ceea ce il face adorabil.
Sienna este un cardinal X-psi este o specie foarte rara a speciei psi iunsemnand ca poate sa ucida foarte usor daca nu isi controleaza puterea mentala.Ea nu mai este un copil de la varsta de 5 ani cand LeMing unul consilieri speciei psi o i-a de langa familia sa.Ea nu stie ceea ce inseamna un joc ea invata alaturi de Hawke sa se joace jucandu-i feste si tachinandu-l.Sienna va trebuit sa ii dovedeasca lui Hawke ca este destul de matura pentru ai fi partenera.De asemenea Sienna ii dovedeste ca poate sa fie o arma sau un soldat in cadrul haitei.
Cei doi fac o pereche adorabila amuzanta si au o poveste de dragoste profunda.M-am indragostit de acesta carte si de personajele ei mai ales de Hawke
Este cu siguranta o carte pe care o voi reciti in viitorul apropiat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Subscribe to our newsletter