joi, 22 decembrie 2011

Sa fi Jamie Baker...Kelly Oram


Un acident ce ar fi trebuit sa se termine in tragedie in schimb i-a dat o serie de puteri supranaturale lui Jamie Baker de 17 ani.
Pentru asi mentine secretul sigur ,Jamie se izoleaza social castigand titlul de regina de gheata de la Rocklin High
Dar datorita unei intalniri supranaturale cu popularului Ryan ,ea isi poate lua adio de anonimat.Acum exasperatul si chipesul Ryan nu se va opri pana nu a o va cuceri pe ragina de gheta si ceea ce o face asa speciala.
Din nefericire nu este unica persoana care ii stie secretul.VA invata Jamie sa isi controleze puterile supranaturale inainte sa fie descoperita de mass-media si va deveni un sobolan de laborator al guvernului?Mai important va putea sa nu se indragosteasca de Ryan?
O carte exceptionala care te tine cu zambetul pe buze de a inceput pana la sfarsit.Ryan personajul principal este increzut dar intr-un mod adorabil ,este cel mai popular din scoala dar si cel mai chipes este optimist si tot timpul cu zambetul pe buze,bun si prietenos.
Jamie este regina de gheata a scoli se autoizoleaza dar Ryan vine in viata ei si o descopera pe Jamie asa cum e vesela puternica sarcastica dar si pesimista.Ryan o face pe Jamie sa vrea sa lupte pentru ceea ce isi doreste...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Subscribe to our newsletter